Política de Privacitat

La seva confiança és important per a nosaltres, per aquest motiu hem actualitzat la nostra Política de Privacitat d’acord amb l’actual normativa europea. Aquest document explica com recopilem, emmagatzemem, fem servir i mantenim segura la seva informació personal en els nostres servidors. Aquesta Política de Privacitat és aplicable a tots els visitants del lloc web i s’ha de llegir juntament amb els nostres Termes i Condicions. En visitar i utilitzar el nostre lloc web, vostè reconeix i accepta les pràctiques descrites a continuació.

QUÈ ÉS LA INFORMACIÓ PERSONAL

La informació personal és el tipus d’informació sobre una persona que ens permet identificar-la a partir de diferents paràmetres:

 • Nom
 • Cognoms
 • Direcció de facturació i lliurament
 • Número de telèfon
 • Adreça de correu electrònic
 • Adreça IP
 • Ubicació geogràfica
 • Navegador
 • Tipus de dispositiu
 • Com ens va ser referit
 • Termes de recerca que vas utilitzar per arribar a nosaltres
 • El que has navegat al lloc web
 • Quant de temps has estat al lloc web

QUAN ES POT RECOPILAR INFORMACIÓ PERSONAL

 – Quan accedeixes a la web i aproves l’ ús de galetes per tal d’ optimitzar la teva experiència de navegació

– Quan ens facilites el teu correu electrònic per tal de rebre el nostre butlletí online o newsletter.

– Quan et registres per tal d’ accedir a totes les funcionalitats de la web

– Quan realitzes una compra i per tal de prevenir operacions fraudulentes. El TPV del banc integra la funcionalitat comerç electrònic segur (CES), sota els protocols internacionals VISA Secure i MasterCard Identity Check, basats en la tecnología 3D Secure, durant el procés d’ autenticació del comprador com a legítim titular de la targeta amb la finalitat d’aportar al procés de compra una alta seguretat i protecció en els pagaments. Així, doncs, Capdevila Joiers S.L.U. informa als usuaris de targetes que durant l’operació de pagament electrònic se’n recollirà informació relativa a la connexió i l’adreça IP, la informació del dispositiu, l’adreça de correu electrònic, el telèfon mòbil, les dades de navegació i les dadas de la transacció, així com altres dades accessibles en virtut de la connexió en línia i del canal requerit pels protocols de seguretat esmentats; tot això, amb l’objectiu de detectar i prevenir operacions de pagament no autoritzades o fraudulentes.

– Per facilitar als nostres serveis de missatgeria.

– Per comunicar-nos amb vostè a través dels següents canals:

E-mail: Li enviarem un correu electrònic una vegada que s’hagi realitzat una comanda per recordar el que s’ha demanat. Capdevila Joiers envia un correu electrònic addicional per informar-li que la seva comanda ha estat enviat.

Enviem butlletins a clients i individus que ens han donat permís per a contactar-los. Aquests s’utilitzen per felicitar-les festes de Nadal, vacances i informar qualsevol notícia relacionat amb nosaltres.

Telèfon: Si hi ha un problema amb la seva comanda o necessitem reemborsar o realitzar qualsevol pagament addicional, és possible que haguem de trucar-li per telèfon.

Correu postal: Les comunicacions del tipus que siguin es poden enviar també per correu postal. Si voleu que deixem d’enviar-li aquests avisos, preguem per correu electrònic a capdevila@capdevilajoiers.com amb el seu nom complet, carrer, pis i codi postal.

ÚS DE COOKIES

El nostre lloc web fa servir galetes per identificar el seu ordinador i reconèixer als usuaris per tal de millorar la seva experiència de navegació. La nostra Política de galetes està disponible com aquesta Política de privacitat al nostre lloc web.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS

Té dret a autoritzar l’ ús de la seva informació personal per tal de realitzar les accions indispensables com ara completar el procés de compra segura a través del nostre terminal.

Pot contactar amb nosaltres per sol.licitar més informació al respecte:

 

Capdevila Joiers, S.L.

Consell de Cent, 320

08007 BARCELONA

ESPANYA

 

Aquesta política de privacitat es va actualitzar per última vegada el 19/09/2020

Languages