Política de Privacitat

La seva confiança és molt important per a nosaltres, per aquest motiu hem actualitzat la nostra Política de Privacitat d’acord amb l’actual normativa europea. Aquest document explica com recopilem, emmagatzemem, fem servir i mantenim segura la seva informació personal. Tota la informació personal sobre vostè es guarda en un servidor segur i mai compartirem les seves dades sense el seu permís.

Aquesta Política de privacitat és aplicable a tots els visitants del lloc web i s’ha de llegir juntament amb els nostres Termes i condicions. En visitar i utilitzar el nostre lloc web, vostè reconeix i accepta les pràctiques descrites a continuació.

QUÈ ÉS LA INFORMACIÓ PERSONAL?

La informació personal (o dades personals) és el tipus d’informació sobre una persona que ens permet identificar-la. Per tal de proporcionar-li una experiència de compra sense problemes, recopilem la següent informació personal sobre vostè:

 • Nom
 • Cognoms
 • Direcció de facturació i lliurament
 • Número de telèfon
 • Adreça de correu electrònic

També recopilem la seva adreça de correu electrònic quan vostè lliurament és subscriu al nostre butlletí electrònic.

Quan més es pot recopilar la meva informació?

Capdevila Joiers, S.L. o tercers proveïdors de publicitat poden recopilar informació sobre la seva visita a https://www.capdevilajoiers.com

Això inclou:

 • La seva ubicació geogràfica
 • El seu navegador
 • Tipus de dispositiu
 • Com ens va ser referit
 • Termes de recerca que vas utilitzar per arribar a nosaltres
 • El que has navegat al lloc web
 • Quant de temps has estat al lloc web

ÚS DE COOKIES

El nostre lloc web fa servir galetes per identificar el seu ordinador i reconèixer d’altres usuaris per millorar la seva experiència. La nostra Política de galetes està disponible com aquesta Política de privacitat al nostre lloc web.

 

COM FEM SERVIR LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?

Volem que tingui una excel·lent experiència de compra amb nosaltres a https://www.capdevilajoiers.com de manera que utilitzem la seva informació personal per facilitar-li la navegació i la realització d’una comanda.

Podem utilitzar la seva informació de les següents maneres:

Per processar la seva comanda, hem de prendre els detalls de pagament i saber on lliurar les seves joies.

Els nostres serveis postals i de missatgeria tenen accés a la seva adreça de lliurament per a poder enviar les seves joies a l’adreça que triï.

La informació sobre la seva visita a https://www.capdevilajoiers.com, inclòs el que ha navegat o comprat, s’utilitza per millorar la seva experiència en el nostre lloc web.

Administrar la seva comanda: necessitarà una adreça de correu electrònic i una contrasenya per realitzar una comanda, veure qualsevol comanda anterior i editar la seva informació personal.

També podem comunicar-nos amb vostè a través dels següents canals:

E-mail: Li enviarem un correu electrònic una vegada que s’hagi realitzat una comanda per recordar el que s’ha demanat. Capdevila Joiers envia un correu electrònic addicional per informar-li que la seva comanda ha estat enviat.

Enviem butlletins a clients i individus que ens han donat permís per a contactar-los. Aquests s’utilitzen per felicitar-les festes de Nadal, vacances i informar qualsevol notícia relacionat amb nosaltres.

Telèfon: Si hi ha un problema amb la seva comanda o necessitem reemborsar o realitzar qualsevol pagament addicional, és possible que haguem de trucar-li per telèfon.

Correu postal: Les comunicacions del tipus que siguin es poden enviar també per correu postal. Si voleu que deixem d’enviar-li aquests avisos, preguem per correu electrònic a capdevila@capdevilajoiers.com amb el seu nom complet, carrer, pis i codi postal.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

Té dret a obtenir la confirmació de que les seves dades s’estan processant, sol·licitar accés a les seves dades personals i el dret a ser oblidat. Podeu fer una sol·licitud per correu electrònic a capdevila@capdevilajoiers.com o per escrit a la següent adreça i li respondrem dins dels 30 dies.

 

Capdevila Joiers, S.L.

Consell de Cent, 320

08007 BARCELONA

ESPANYA

 

Aquesta política de privacitat es va actualitzar per última vegada el 12/02/2020

Languages