Condicions de compra

Les condicions de compra exposades a continuació es refereixen únicament a les compres online realitzades a través de la pàgina web https://www.capdevilajoiers.com

MODALITATS DE PAGAMENT

Oferim les següents formes de pagament:

  • Transferència bancària

  • VISA, Mastercard, Electron i American Express.

SEGURETAT

Per a la seva seguretat en línia, utilitzem tecnologia Security Socket Layer (SSL), un dels protocols més segurs per realitzar comandes a la xarxa; entre altres coses, permet l’encriptació d’ informació personal de caràcter confidencial, com el seu nom, adreça i informació sensible crítica.

La tecnologia SSL proporciona una autenticació que garanteix al seu navegador que les seves dades s’estan enviant al servidor informàtic correcte. La informació s’encriptarà al mateix moment en que sigui introduïda i la informació sensible no s’emmagatzemarà en un servidor públic.

El pagament es realitza en una finestra nova a través d’un servidor vinculat amb una entitat bancària que garanteix una integració ràpida, senzilla i segura.

TERMINIS D’ENTREGA

Totes les peces de Capdevila Joiers, S.L. són fetes a mà o amb procediments artesanals, per això els terminis de lliurement varien especialment en el cas que s’hagi de personalitzar, retocar, ajustar o modificar qualsevol element de la peça.

INFORMACIÓ D’ENVIAMENT

Els enviaments es fan a través de FedEx®. A causa de puntuals retards inevitables en el servei, el lliurement de FedEx® pot variar lleugerament, però el temps estimat d’entrega és de 2 a 6 dies laborals en funció de la destinació. 

DEVOLUCIONS

El client que actua com a consumidor i usuari de la web propietat de Capdevila Joiers, S.L. té dret a realitzar la devolució de l’article adquirit en un termini inferior a 15 dies naturals a partir del dia que l’ha rebut.

L’ usuari no tindrà dret a desistir de les comandes especials o personalitzades.

Les despeses d’ enviament són a càrrec del client.

El client es responsable del producte des del moment que el rep fins al moment que el rebem de nou nosaltres.

Per realitzar una devolució, el client haurà de comunicar les seves dades personals (Nom, cognoms, adreça, telèfon, e-mail i DNI) així com el número de referència de la peça que desitja retornar a l’adreça de correu electrònic capdevila@capdevilajoiers.com i cumplir amb els següents requisits:

Gestionar l’ enviament des de TNT (Espanya) o Fed Ex (Internacional) i obtenir un número de control (tracking number) per tal de poder fer el seguiment del paquet en tot moment. 

És indispensable que els productes a retornar conservin l’ embalatge o embolcall original.

No s’ acceptaran devolucions d’ articles que hagin estat manipulats o que demostrin el mínim rastre d’ ús.

No s’acceptarà raó justificada de devolució el fet que determinadas pedres -com ara pot passar amb els òpals- no es vegin tal com es veuen en les fotografies d’aquest pagina web. 

Un cop Capdevila Joiers notifiqui que els productes retornats compleixen els requisits d’autenticitat i estat exigit, el reemborsament del pagament es realitzarà mitjançant el mateix mètode en el qual va realitzar la compra i en un període inferior a 15 dies hàbils.

En cap cas s’accepten devolucions que no s’ajustin als procediments i requisits indicats anteriorment.

Languages