Condicions de compra

CONDICIONS DE COMPRA

Les condicions de compra exposades a continuació es refereixen únicament a les compres online realitzades a través de la pàgina web https://www.capdevilajoiers.com

Modalitats de pagament

Oferim les següents opcions de pagament:

  • Mastercard

  • Visa

  • Amex

  • Paypal

  • Transferència

Tots els titulars de targetes de crèdit i dèbit són objecte de validació i autorització tant per l’emissor de la targeta com per la nostra part per tal de mantenir la seguretat i evitar possibles fraus.

Seguretat

Per a la teva seguretat en línia, utilitzem tecnologia Security Socket Layer (SSL), un dels protocols més segurs per realitzar comandes a la xarxa que permet l’encriptació de la teva informació personal de caràcter confidencial, com el teu nom, adreça i informació sensible crítica, com les dades de la targeta de crèdit.

La teva informació s’encriptarà al mateix moment en què la introdueixis i la informació sensible no s’emmagatzemarà en un servidor públic.

La tecnologia SSL proporciona una autenticació que garanteix al teu navegador que les teves dades s’estan enviant al servidor informàtic correcte.

Informació d’ enviament

Oferiment enviaments sense càrrec amb FedEx® a pràcticament tot el món

*A causa de retards inevitables en el servei, el lliurement de FedEx® pot variar lleugerament

Terminis d’ entrega

Totes les peces de Capdevila Joiers, S.L. són fetes exclusivament a mà, per això els terminis de lliurement varien en funció del tipus de peça. Això no obstant, aproximadament el termini d’entrega pot variar entre 5 i 10 dies.

Política de devolució

El client que actua com a consumidor i usuari de la web propietat de Capdevila Joiers, S.L. té dret a realitzar la devolució de l’article adquirit en un termini inferior a 15 dies naturals a partir del lliurament d’ aquest.

Per realitzar una devolució, el client haurà de comunicar-nos les seves dades personals (Nom, cognoms, adreça, telèfon, e-mail i DNI) així com el número de referència de la peça que desitja retornar a través del nostre correu electrònic.

Pel que fa al retorn del producte, recomanem gestionar l’ enviament des de TNT (Espanya) o Fed Ex en cas que sigui un enviament internacional. És imprescindible obtenir un número de control (tracking number) per tal de poder fer el seguiment del paquet en tot moment.

En cap cas s’acceptaran devolucions que no s’ajustin al procediment indicat anteriorment.

L’ usuari no tindrà dret a desistir de les comandes especials o personalitzades.

És indispensable que els productes a retornar conservin l’ embalatge o embolcall original.

No s’ acceptaran devolucions d’ articles que hagin estat manipulats o que demostrin el mínim rastre d’ ús.

En el cas de les peces que presentin algun tipus d’ anomalia o desperfecte per causa aliena al client, Capdevila Joiers, S.L. es compromet a reparar i/o tornar a fer la peça o element que correspongui. En aquest sentit, l’usuari ha de tenir en compte que cada element material –com ara els òpals, per exemple- disposa d’ unes particularitats formals que fan que cada pedra es pugui veure completament diferent.

Un cop Capdevila Joiers notifiqui que els productes retornats compleixen els requisits d’autenticitat i estat exigit, el reemborsament del pagament es realitzarà mitjançant el mateix mètode en el qual va realitzar a compra i en un període inferior a 15 dies hàbils.

Les despeses d’ enviament i devolució no seran reemborsats.

Languages